Companie

MedicalDay functioneaza din 2013, beneficiind de un spatiu generos si modern amenajat.
Inca de la inceput s-a dorit un laborator performant de analize medicale si multiple
dotari pentru o gama larga de explorari paraclinice.
Despre Noi

De ce pacienţii au
ales laboratorul nostru

MedicalDay efectueaza in regim ambulator o gama larga de analize medicale conform standardelor de calitate internationale. Investigatiile diferite precum alergologie, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, ososi, tumorali, serologie, microbiologie si toxicologie, se realizeaza de catre un colectiv valoros de specialisti (medici primari si specialisti de laborator, biologi, biochimisti, asistenti) cu experienta si profesionalism dovedite, care cunosc si aplica cele mai noi metode de testare si utilizeaza echipamente de analiza performante.

Analize laborator

Specializările noastre

85%

Laborator analize

68%

Consultatii medicale

79%

Analize medicale

Certificari

Preocuparea pentru calitatea serviciilor a fost o prioritate pentru laborator. Astfel s-a implementat, evaluat si mentinut un sistem al calitatii atat intern cat si extern in conformitate cu cerintele SR EN ISO 15189:2007. Totodata laboratoul face parte din organizatia PALMED (Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Paraclinice) si Alianta pentru Sanatate din Romania.

palmed

Control extern de calitate

Evaluarea externa a calitatii sau compararea interlaboratoare consta in evaluarea performantelor laboratorului prin compararea cu performantele obtinute in alte laboratoare care utilizeaza aceeasi metoda si/sau acelasi echipament, metode si echipamente diferite si reactivi furnizati de acelasi producator sau de producatori diferiti. Laboratorul primeste periodic din partea coordonatorului schemei de control un raport ce arata performanta rezultatelor laboratorului in comparatie cu cea a altor laboratoare inscrise la acelasi program.