Beneficiaza de Voucher-ul Materna in cadrul MedicalDay!

 

Veşti bune pentru viitoarele mămici! MedicalDay s-a alaturat programului Voucher Materna.

Cum poti folosi Voucherele Materna in cadrul MedicalDay?

Odata ce ati intrat in posesia Voucherelor puteti beneficia de servicii medicale in cadrul Centrului Medical MedicalDay, in oricare dintre locatii.
Voucherele sunt similare tichetelor de masa. In momentul achitarii veti preda la receptie un numar de vouchere corespunzator contravalorii serviciilor medicale accesate.
Este important de retinut ca voucherele pot fi utilizate pentru orice servicii medicale necesare monitorizarii sarcinii, care pot fi si altele decat cele de Obstetrica-Ginecologie.
Lista Analizelor de Laborator: https://medicalday.ro/analize-medicale/
Lista completa a Specialitatilor medicale: https://medicalday.ro/specialitati-clinice/

back_voucher-768x512

Este un sprijin financiar acordat femeilor gravide pentru achitarea medicamentelor si serviciilor medicale, sub forma de tichete valorice. Proiectul este initiat de catre Primăria Municipiului București, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București.
Voucher-ul Materna Bucuresti se acordă oricărei femei cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în București sau viză de reședință, de cel puțin 6 luni pe raza Capitalei, la data depunerii cererii, după săptămâna a 10 – a de sarcină.
Voucherele au fiecare câte o valoare de 1000 lei, împărțite în tichete de câte 50 lei, acordându-se de două ori, suma totala ajungand la 2000 RON:
1. După procesarea cererii se acordă primul voucher, în valoare de 1000 lei.
2. După intrarea în săptămâna a 24-a de sarcină se acordă al doilea voucher, la cererea femeii gravide.
Informatii complete despre cum puteti intra in posesia Voucherelor gasiti pe http://dgas.ro/voucher-materna/

Voucher Materna